Werkgevers

Ondersteuning voor mantelzorgers op de werkplek

Wij begrijpen dat het balanceren van werk en mantelzorgverantwoordelijkheden een uitdaging kan zijn. Mantelzorgers spelen een cruciale rol in het leven van hun dierbaren, maar het kan soms een zware last zijn. Daarom bieden wij programma's en ondersteuning aan voor werkgevers die mantelzorgers in dienst hebben, om samen de juiste ondersteuning te bieden voor de mantelzorgers.

BruggenBouwers in de zorg geloven dat werknemers met mantelzorgverantwoordelijkheden hun werk met toewijding en focus moeten kunnen uitvoeren, zonder de zorg voor hun dierbaren in gevaar te brengen. Als werkgever kun je hier een hele mooie rol in spelen en veel tools en ondersteuning bieden.

Ga als werkgever achter jouw mantelzorgende werknemers staan en zet je in voor een gezonde, ondersteunende werkomgeving waarin zorg en werk hand in hand kunnen gaan.

Wij kunnen jou helpen met:

Advies & Begeleiding

Advies & Begeleiding

We bieden persoonlijk advies en begeleiding voor jouw vragen en zorgen. Of het nu gaat om langdurige zorgplanning, financiële kwesties, of het vinden van de juiste zorgverleners, wij helpen jou navigeren in het complexe zorglandschap.

Zorgcoördinatie

Zorgcoördinatie

Wij nemen in samenwerking met jou de regie over het coördineren van de zorg, zodat jij je kunt concentreren op de zorg voor jouw dierbare. We zorgen voor efficiënte zorgprocessen en bieden inzicht in de beste zorgopties.

Informatie & oplossingen

Informatie & oplossingen

We verstrekken uitgebreide informatie over de beschikbare zorgdiensten en -voorzieningen. Daarnaast denken we altijd in oplossingen: Wat kan er wel? Wat is onze volgende stap om samen vooruit te komen? We verbinden alle losse eindjes en puzzelen vaak wat af, met succesvolle uitkomsten.

Wet- & Regelgeving

Wet- & Regelgeving

Soms lijkt het alsof je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Geen zorgen, wij kennen dit zorglandschap op ons duimpje en onze kennis over de huidige wet- en regelgeving is altijd up to date. Wij weten wat mogelijk is, en wat niet. En weten we het niet uit ons hoofd? Dan zoeken we het tot op de bodem voor jou uit.

Welverdiende rust

Welverdiende rust

We helpen bij het organiseren van broodnodige pauzes voor jou als mantelzorger. Ook jij verdient namelijk rust en tijd voor jezelf om weer op te laden. Wij zorgen ervoor dat jij deze rust op tijd krijgt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

* verplichte velden