Even voorstellen... Karin

Mijn achtergrond

Mijn naam is Karin van Deelen. Sinds mijn 17e werkzaam in verschillende ziekenhuizen als operatieassistent op diverse specialismes. Hierin heb ik veel projecten begeleid, van kwaliteit tot nieuwbouwprojecten en heb ik als dag coördinator/ OKC-planner leidinggegeven. Daarnaast ben ik moeder van twee dochters en heb ik samen met mijn man twee grote projecten gerealiseerd, een motorjacht afgebouwd en het verbouwen van ons huis.

Mijn persoonlijke drijfveer

In 2008 werd mijn vader ziek hij kreeg de diagnose Alzheimer. Dit als mantelzorger meegemaakt te hebben, realiseerde ik me wat de impact van een levens veranderend ziektebeeld is. Als er zorg nodig is, hoe gaat dat? Wat komt er allemaal bij kijken en met welke wet- en regelgeving heb ik te maken? Wat betekent dit voor mijn inkomen? Hoe krijg ik dit allemaal geregeld?

Mijn motivatie is dat iedereen die te maken krijgt met (complexe) zorgsituaties altijd door een professional begeleid wordt op het gebied van Arbeid, Wet en Regelgeving, Inkomen, Welzijn, Wonen en Zorg. Met als ultiem doel dat dit een algemene voorziening wordt voor iedereen.

Daarom BruggenBouwers in de zorg

Door samen te werken wordt kennis gedeeld. Meerdere mantelzorgmakelaars en clientondersteuners in één organisatie met als doel: de zorg en de financiële kant van de zorg regelen met als uitgangspunt een helicopterview hebben over de gehele situatie rondom cliënt en mantelzorger. Deze dienst bieden we laagdrempelig aan de mantelzorger/cliënt. Dit kan door efficiëntie, specialisatie en een BackOffice.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

* verplichte velden