Even voorstellen... Elise

Mijn achtergrond

Mijn naam is Elise Lentjes-Klutman. Als mede-eigenaar van Lentjes Grondverzet heb ik ruim 25 jaar ervaring als financieel manager in een eigen onderneming. Ik weet als geen ander wat het betekent om ondernemer te zijn en welke consequenties hieraan verbonden zijn. Daarnaast heb ik 13 jaar ervaring als (directie) secretaresse en officemanager.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook moeder van drie kinderen, waarvan de oudste autistisch is. Als moeder en mantelzorger van een autistische zoon, weet ik hoe het is om in een web van wet- en regelgeving terecht te komen. Daarnaast heb ik persoonlijk ervaren hoe zwaar belastend mantelzorg kan zijn.

Mantelzorgmakelaar

Nadat mijn zoon zijn plek in de maatschappij had gevonden, kwam er voor mij ruimte om te oriënteren wat ik echt wil en waarin ik mijn competenties, energie, tijd, kennis en ervaring kon benutten. Met het bundelen van de kennis uit mijn privé situatie en de vaardigheden zoals, dienstbaarheid en mijn kennis en kunde, ben ik in 2015 Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar gestart. Vanuit mijn financiële achtergrond vind ik het belangrijk dat zowel de mantelzorger als de zorgvrager financieel de zaakjes goed op orde heeft. Dit heb ik kunnen bereiken door de integrale aanpak van de beleidsterreinen Arbeid, Inkomen, Welzijn, Wonen en Zorg.

Mijn persoonlijke drijfveer

Door de jaren heen heb ik kennis en ervaring opgebouwd in zowel zakelijk, rationeel en kennisvlak alsmede het menselijk aspect. Ik ben gericht op het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor zowel mezelf als voor de ander, maar wel met het hart op de juiste plaats. Ik weet de juiste toon te zetten in het zakelijke alsmede het menselijke aspect in het gesprek. In de rol van mantelzorgmakelaar komen deze competenties mij uitstekend van pas.

Daarom BruggenBouwers in de zorg

Omdat de vraag naar professionele ondersteuning voor de mantelzorger fors is toegenomen, is professionalisering van groot belang. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, werk ik sinds februari 2023 samen met Karin van Deelen. De kennis en kunde m.n. op medisch gebied die Karin meebrengt is, een perfecte aansluiting op mijn financiële kennis. Door deze expertise samen te voegen is BruggenBouwers in de zorg ontstaan.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

* verplichte velden