Over ons

Wij zijn een organisatie die met het juiste hart, de juiste bruggen bouwt.

Dat betekent dat wij er als zorgverbinders zijn voor jou. Bij BruggenBouwers in de zorg begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om de zorg voor een dierbare te combineren met andere verantwoordelijkheden in het leven. Wij geloven dat niemand de zware last van de mantelzorg alleen zou moeten dragen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op de juiste ondersteuning tijdens ingrijpende levens veranderende gebeurtenissen. Daarom staan wij als organisatie voor jou klaar als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner.

Onze drijfveer

Onze missie is om mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten, zodat zij de zorg kunnen bieden die hun dierbaren verdienen, zonder hun eigen welzijn uit het oog te verliezen. Wij streven ernaar om de complexe wereld van mantelzorg te vereenvoudigen en om oplossingen op maat te bieden die passen bij de unieke behoeften van elk gezin, (zorg)bedrijf of gemeente.

Omdat de vraag naar ondersteuning voor de mantelzorger fors is toegenomen, is professionalisering van groot belang. Om aan deze grote vraag te kunnen blijven voldoen, zijn wij een organisatie gestart die zich hard maakt voor mantelzorgers. Onze organisatie biedt de mantelzorger op de alle beleidsterreinen ondersteuning.

Daarnaast hebben onze medewerkers specialistische kennis op medisch en financieel gebied en het zorgveld daarom heen.

Even voorstellen.. Elise

Mijn naam is Elise Lentjes. Sinds 1995 mede-eigenaar van Lentjes Grondverzet. Daarnaast heb ik 13 jaar ervaring als (directie) secretaresse en office manager. Naast deze werkzaamheden ben ik ook moeder van drie kinderen, waarvan de oudste autistisch is. Als moeder en mantelzorger van een autistische zoon, weet ik hoe het is om in een web van wet- en regelgeving terecht te komen. Daarnaast heb ik persoonlijk ervaren hoe zwaar belastend mantelzorg kan zijn.

Lees verder

Even voorstellen.. Karin

Mijn naam is Karin van Deelen. Sinds mijn 17e werkzaam in verschillende ziekenhuizen als operatieassistent op diverse specialismes. Hierin heb ik veel projecten begeleid, van kwaliteit tot nieuwbouwprojecten en heb ik als dag coördinator/ OKC-planner leidinggegeven. In 2008 kreeg mijn vader de diagnose Alzheimer. Dit als mantelzorger meegemaakt te hebben, realiseerde ik me wat de impact van een levens veranderend ziektebeeld is.

Lees verder

Wij kunnen jou helpen met:

Advies & Begeleiding

Advies & Begeleiding

We bieden persoonlijk advies en begeleiding voor jouw vragen en zorgen. Of het nu gaat om langdurige zorgplanning, financiële kwesties, of het vinden van de juiste zorgverleners, wij helpen jou navigeren in het complexe zorglandschap.

Zorgcoördinatie

Zorgcoördinatie

Wij nemen in samenwerking met jou de regie over het coördineren van de zorg, zodat jij je kunt concentreren op de zorg voor jouw dierbare. We zorgen voor efficiënte zorgprocessen en bieden inzicht in de beste zorgopties.

Informatie & oplossingen

Informatie & oplossingen

We verstrekken uitgebreide informatie over de beschikbare zorgdiensten en -voorzieningen. Daarnaast denken we altijd in oplossingen: Wat kan er wel? Wat is onze volgende stap om samen vooruit te komen? We verbinden alle losse eindjes en puzzelen vaak wat af, met succesvolle uitkomsten.

Wet- & Regelgeving

Wet- & Regelgeving

Soms lijkt het alsof je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Geen zorgen, wij kennen dit zorglandschap op ons duimpje en onze kennis over de huidige wet- en regelgeving is altijd up to date. Wij weten wat mogelijk is, en wat niet. En weten we het niet uit ons hoofd? Dan zoeken we het tot op de bodem voor jou uit.

Welverdiende rust

Welverdiende rust

We helpen bij het organiseren van broodnodige pauzes voor jou als mantelzorger. Ook jij verdient namelijk rust en tijd voor jezelf om weer op te laden. Wij zorgen ervoor dat jij deze rust op tijd krijgt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

* verplichte velden