Mantelzorgers

De wegwijzer naar zorgzame ondersteuning

BruggenBouwers in de zorg, jouw betrouwbare organisatie en gids in de complexe wereld van mantelzorg. Wij begrijpen dat het zorgen voor een geliefde met een gezondheidsuitdaging een belangrijke en vaak uitdagende taak kan zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen.

Als mantelzorgmakelaar zijn we er om jou te ondersteunen bij het navigeren door het zorglandschap, zodat jij je dierbaren kunt blijven ondersteunen. Onze missie is het (terug)geven van balans. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een gezonde werk/privé balans, ook als mantelzorger. Eigenlijk juist als mantelzorger.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op de juiste ondersteuning tijdens ingrijpende levens veranderende gebeurtenissen. Door regeltaken uit handen te nemen en samen met jou te kijken hoe we de mantelzorg kunnen inrichten, ontstaat er weer tijd en aandacht voor dat waar het echt om draait: liefdevolle verbindingen

Wij kunnen jou helpen met:

Advies & Begeleiding

Advies & Begeleiding

We bieden persoonlijk advies en begeleiding voor jouw vragen en zorgen. Of het nu gaat om langdurige zorgplanning, financiële kwesties, of het vinden van de juiste zorgverleners, wij helpen jou navigeren in het complexe zorglandschap.

Zorgcoördinatie

Zorgcoördinatie

Wij nemen in samenwerking met jou de regie over het coördineren van de zorg, zodat jij je kunt concentreren op de zorg voor jouw dierbare. We zorgen voor efficiënte zorgprocessen en bieden inzicht in de beste zorgopties.

Informatie & oplossingen

Informatie & oplossingen

We verstrekken uitgebreide informatie over de beschikbare zorgdiensten en -voorzieningen. Daarnaast denken we altijd in oplossingen: Wat kan er wel? Wat is onze volgende stap om samen vooruit te komen? We verbinden alle losse eindjes en puzzelen vaak wat af, met succesvolle uitkomsten.

Wet- & Regelgeving

Wet- & Regelgeving

Soms lijkt het alsof je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Geen zorgen, wij kennen dit zorglandschap op ons duimpje en onze kennis over de huidige wet- en regelgeving is altijd up to date. Wij weten wat mogelijk is, en wat niet. En weten we het niet uit ons hoofd? Dan zoeken we het tot op de bodem voor jou uit.

Welverdiende rust

Welverdiende rust

We helpen bij het organiseren van broodnodige pauzes voor jou als mantelzorger. Ook jij verdient namelijk rust en tijd voor jezelf om weer op te laden. Wij zorgen ervoor dat jij deze rust op tijd krijgt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

* verplichte velden