Gemeentes

Bij BruggenBouwers in de zorg begrijpen we de toenemende uitdagingen waarmee gemeentes te maken hebben als het gaat om het ondersteunen van mantelzorgers binnen hun gemeente. Mantelzorgers spelen een cruciale rol in de zorgverlening en het welzijn van hun dierbaren. Om deze zorg te verlenen hebben ze begeleiding en ondersteuning nodig. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten om gemeentes te helpen bij het faciliteren van mantelzorgondersteuning.

Door mantelzorgers effectief te ondersteunen, kunnen gemeentes:

  • De zorgkwaliteit verbeteren
  • Kosten verminderen door het voorkomen van overbelasting en zorgcrises
  • De gemeente versterken door mantelzorgers de middelen te bieden om actief betrokken te blijven in het arbeidsproces en de maatschappij

Hoe BruggenBouwers in de zorg gemeentes kan helpen:

Wij assisteren gemeentes bij het creëren van een ondersteunende omgeving voor mantelzorgers. Ons team van mantelzorgmakelaars staat klaar om te helpen bij de ontwikkeling en uitvoering van mantelzorgbeleid en programma’s.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw gemeente kunnen ondersteunen bij het bieden van waardevolle hulp aan mantelzorgers. Wij zijn van mening dat we samen de last van de mantelzorg kunnen verminderen en het welzijn van de mantelzorgers kunnen verbeteren!

Wij kunnen jou helpen met:

Advies & Begeleiding

Advies & Begeleiding

We bieden persoonlijk advies en begeleiding voor jouw vragen en zorgen. Of het nu gaat om langdurige zorgplanning, financiële kwesties, of het vinden van de juiste zorgverleners, wij helpen jou navigeren in het complexe zorglandschap.

Zorgcoördinatie

Zorgcoördinatie

Wij nemen in samenwerking met jou de regie over het coördineren van de zorg, zodat jij je kunt concentreren op de zorg voor jouw dierbare. We zorgen voor efficiënte zorgprocessen en bieden inzicht in de beste zorgopties.

Informatie & oplossingen

Informatie & oplossingen

We verstrekken uitgebreide informatie over de beschikbare zorgdiensten en -voorzieningen. Daarnaast denken we altijd in oplossingen: Wat kan er wel? Wat is onze volgende stap om samen vooruit te komen? We verbinden alle losse eindjes en puzzelen vaak wat af, met succesvolle uitkomsten.

Wet- & Regelgeving

Wet- & Regelgeving

Soms lijkt het alsof je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Geen zorgen, wij kennen dit zorglandschap op ons duimpje en onze kennis over de huidige wet- en regelgeving is altijd up to date. Wij weten wat mogelijk is, en wat niet. En weten we het niet uit ons hoofd? Dan zoeken we het tot op de bodem voor jou uit.

Welverdiende rust

Welverdiende rust

We helpen bij het organiseren van broodnodige pauzes voor jou als mantelzorger. Ook jij verdient namelijk rust en tijd voor jezelf om weer op te laden. Wij zorgen ervoor dat jij deze rust op tijd krijgt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!

* verplichte velden